What Happened?

Tell us how to make the site a better place, and we'll pretend the idea was ours all along.....

Moderator: Zulus Thousand of em

Post Reply
Bruce Rioja
Immortal
Immortal
Posts: 35618
Joined: Mon Jan 17, 2005 9:19 pm
Location: Drifting into the arena of the unwell.

What Happened?

Post by Bruce Rioja » Tue May 05, 2009 8:16 pm

Administration types? :conf:
May the bridges I burn light your way

User avatar
Montreal Wanderer
Immortal
Immortal
Posts: 12680
Joined: Thu May 26, 2005 12:45 am
Location: Montreal, Canada

Post by Montreal Wanderer » Tue May 05, 2009 8:23 pm

I thought swine flu had hit the server for a few hours. I even looked at Bolton banter for my fix. :oops:
"If you cannot answer a man's argument, all it not lost; you can still call him vile names. " Elbert Hubbard.

Prufrock
Immortal
Immortal
Posts: 19905
Joined: Tue Mar 25, 2008 11:51 pm

Post by Prufrock » Tue May 05, 2009 10:34 pm

Oh good, not just me then. I thought I'd broken the internet.
In a world that has decided
That it's going to lose its mind
Be more kind, my friends, try to be more kind.

Bruce Rioja
Immortal
Immortal
Posts: 35618
Joined: Mon Jan 17, 2005 9:19 pm
Location: Drifting into the arena of the unwell.

Post by Bruce Rioja » Tue May 05, 2009 10:49 pm

Prufrock wrote:Oh good, not just me then. I thought I'd broken the internet.
You did and you had. :mrgreen:
May the bridges I burn light your way

Prufrock
Immortal
Immortal
Posts: 19905
Joined: Tue Mar 25, 2008 11:51 pm

Post by Prufrock » Wed May 06, 2009 1:56 am

Bruce Rioja wrote:
Prufrock wrote:Oh good, not just me then. I thought I'd broken the internet.
You did and you had. :mrgreen:
:mrgreen: I do apologise all.
In a world that has decided
That it's going to lose its mind
Be more kind, my friends, try to be more kind.

keveh
Icon
Icon
Posts: 4421
Joined: Fri Sep 30, 2005 12:00 pm
Location: Stuck in the Forums

Post by keveh » Wed May 06, 2009 7:41 am

I was out so didn't know what happened, but was probably this as it's the server we reside on:

An issue was identified with the server7.xenserve.com server at 14:27:05 (GMT) May 05, 2009. 34SP.com engineers have been notified and are presently looking into this problem. Further updates will be posted by our support team, should the problem require extended analysis/correction.

Update 14:52 (GMT): A engineer has been dispatched to look into this server as it is not responding to our remote access.

Update: 19:30 The server has now been completely restored. The failure related to bad RAM in the server. Following the installation of new RAM, we also had to run a full disk check in order to ensure data integrity. Everything checked out and all services should now be back online.
Image

ratbert
Passionate
Passionate
Posts: 3067
Joined: Tue Oct 19, 2004 3:15 pm

Post by ratbert » Wed May 06, 2009 9:24 am

I thought the Work Net Nazis had finally cottoned on to this being one of the few message boards that slips through their firewall. Phew!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest