site wont load if...

Tell us how to make the site a better place, and we'll pretend the idea was ours all along.....

Moderator: Zulus Thousand of em

Post Reply
a1
Passionate
Passionate
Posts: 3427
Joined: Wed Oct 20, 2004 2:11 pm

site wont load if...

Post by a1 » Sun Dec 02, 2012 1:21 am

.. you're using opendns's dns settings in your modem/computer.

maybe its just me. it re-directs you to a "well that site is not loading, maybe its coz of *this* "

google's dns things are ok.

started happening about 3 days ago. no pings or nowt.

change it to google's (or the isp's own) and it works agen.

bit strange, it looks blacklist-y/a mistake by them.

User avatar
Abdoulaye's Twin
Legend
Legend
Posts: 8490
Joined: Tue Apr 17, 2007 1:27 pm
Location: Skye high

Re: site wont load if...

Post by Abdoulaye's Twin » Sun Dec 02, 2012 5:39 am

3 days ago pics of spiders were posted to the site. TW15 is your culprit :wink:

clapton is god
Passionate
Passionate
Posts: 2376
Joined: Sat Aug 06, 2005 8:55 pm
Location: Worryingly close to Old Tr*fford.
Contact:

Re: site wont load if...

Post by clapton is god » Sun Dec 02, 2012 8:38 am

Not just you a1. I couldn't get on all day Friday and all yesterday evening after the game. When I did get on early Saturday morning I found everyone else had been posting as normal, and same now. I've no idea what caused it but I tried a direct bookmark and aslo via google and all I got was 'oops, that site won't load' many times.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests