Site Not Playing Up

Tell us how to make the site a better place, and we'll pretend the idea was ours all along.....

Moderator: Zulus Thousand of em

User avatar
Montreal Wanderer
Immortal
Immortal
Posts: 12676
Joined: Thu May 26, 2005 12:45 am
Location: Montreal, Canada

Re: Site Not Playing Up

Post by Montreal Wanderer » Fri Jun 28, 2013 1:12 am

Enoch wrote:Missed a day and a half due to the issues above, Firefox/The website is down for maintenance/You cannot see this page because there is no Web site at this address.

Changed browser and straight in with IE, disgusting I know!

Cleared so many caches felt like a bin man, not that it made any difference. Would appreciate any insight.
Clearly something in your local files is still pointing at the old server. I presume it is something to do with the DNS which is still resolving the old server. I have no idea why I had no problem at all in Firefox as I cleared no cache and got rid of no cookie (although I do that again if I were you...).
"If you cannot answer a man's argument, all it not lost; you can still call him vile names. " Elbert Hubbard.
:pray:Image

Gravedigger
Dedicated
Dedicated
Posts: 1144
Joined: Mon Oct 25, 2004 1:26 pm
Location: North London, originally Farnworth

Re: Site Not Playing Up

Post by Gravedigger » Fri Jun 28, 2013 8:01 am

Everything seems to be okay now, and I'm using Chrome 8)
Don't try to be a great man. Just be a man and let history make up its own mind.

keveh
Icon
Icon
Posts: 4421
Joined: Fri Sep 30, 2005 12:00 pm
Location: Stuck in the Forums

Re: Site Not Playing Up

Post by keveh » Fri Jun 28, 2013 8:33 am

Chrome can be a bugger with caching sometimes, you have to hold Ctrl and bash F5 about 10 times.
Image

bobo the clown
Immortal
Immortal
Posts: 19597
Joined: Wed Mar 09, 2005 8:49 am
Location: N Wales, but close enough to Chester I can pretend I'm in England
Contact:

Re: Site Not Playing Up

Post by bobo the clown » Fri Jun 28, 2013 10:31 am

keveh wrote:Chrome can be a bugger with caching sometimes, you have to hold Ctrl and bash F5 about 10 times.
.... presumably before you toss the machine out the window.

Chrome is a b'stard. Possibly fine on a greenfield computer. On an established one, it wipes out many of the sites you use, requires re-loading many and rejects passwords till you reset them.

Or maybe that's just me.
Not advocating mass-murder as an entirely positive experience, of course, but it had its moments.
"I understand you are a very good footballer" ... "I try".

Enoch
Icon
Icon
Posts: 4021
Joined: Sun Nov 18, 2012 7:08 pm
Location: The Garden of England.

Re: Site Not Playing Up

Post by Enoch » Fri Jun 28, 2013 11:43 am

Montreal Wanderer wrote:
Enoch wrote:Missed a day and a half due to the issues above, Firefox/The website is down for maintenance/You cannot see this page because there is no Web site at this address.

Changed browser and straight in with IE, disgusting I know!

Cleared so many caches felt like a bin man, not that it made any difference. Would appreciate any insight.
Clearly something in your local files is still pointing at the old server. I presume it is something to do with the DNS which is still resolving the old server. I have no idea why I had no problem at all in Firefox as I cleared no cache and got rid of no cookie (although I do that again if I were you...).
Being an old person that hasn't exactly kept abreast of the times can be a bit of a bugger at times.

A simple disc clean up this morning has done the trick. First principles and all that, what was I thinking!!

malcd1
Passionate
Passionate
Posts: 3523
Joined: Tue May 03, 2005 5:33 pm

Re: Site Not Playing Up

Post by malcd1 » Sun Jun 30, 2013 10:12 am

Had loads of problems with mine following server switch but fine since Friday. Don't know why and I don't think it had anything to do with the cache or cookies.
Do not trust atoms. They make up everything.

keveh
Icon
Icon
Posts: 4421
Joined: Fri Sep 30, 2005 12:00 pm
Location: Stuck in the Forums

Re: Site Not Playing Up

Post by keveh » Mon Jul 01, 2013 7:38 am

When you say problems, what specifically? If it happens again feel free to email me or tweet me @keveh
Image

Gooner Girl
Legend
Legend
Posts: 7244
Joined: Wed Aug 12, 2009 1:18 pm
Location: Mid Sussex

Re: Site Not Playing Up

Post by Gooner Girl » Mon Jul 01, 2013 9:58 am

malcd1 wrote:Had loads of problems with mine following server switch but fine since Friday. Don't know why and I don't think it had anything to do with the cache or cookies.
My issues also appear to have resolved themselves in last few days too. (TW Computer ones that is, I have loads of others ;))

malcd1
Passionate
Passionate
Posts: 3523
Joined: Tue May 03, 2005 5:33 pm

Re: Site Not Playing Up

Post by malcd1 » Mon Jul 01, 2013 12:32 pm

Gooner Girl wrote:
malcd1 wrote:Had loads of problems with mine following server switch but fine since Friday. Don't know why and I don't think it had anything to do with the cache or cookies.
My issues also appear to have resolved themselves in last few days too. (TW Computer ones that is, I have loads of others ;))
I can't believe that. On seconds thoughts....
Do not trust atoms. They make up everything.

Gooner Girl
Legend
Legend
Posts: 7244
Joined: Wed Aug 12, 2009 1:18 pm
Location: Mid Sussex

Re: Site Not Playing Up

Post by Gooner Girl » Mon Jul 01, 2013 12:57 pm

malcd1 wrote:
Gooner Girl wrote:
malcd1 wrote:Had loads of problems with mine following server switch but fine since Friday. Don't know why and I don't think it had anything to do with the cache or cookies.
My issues also appear to have resolved themselves in last few days too. (TW Computer ones that is, I have loads of others ;))
I can't believe that. On seconds thoughts....
:P

Enoch
Icon
Icon
Posts: 4021
Joined: Sun Nov 18, 2012 7:08 pm
Location: The Garden of England.

Re: Site Not Playing Up

Post by Enoch » Tue Jul 02, 2013 7:57 pm

A girl without issues?

Right over there next to the hen's teeth!.

Gooner Girl
Legend
Legend
Posts: 7244
Joined: Wed Aug 12, 2009 1:18 pm
Location: Mid Sussex

Re: Site Not Playing Up

Post by Gooner Girl » Tue Jul 02, 2013 8:35 pm

Enoch wrote:A girl without issues?

Right over there next to the hen's teeth!.
Got The Saturdays song going round in my head now...

Annoyed Grunt
Legend
Legend
Posts: 8046
Joined: Mon May 23, 2011 9:25 am
Location: Bolton

Re: Site Not Playing Up

Post by Annoyed Grunt » Tue Jul 02, 2013 9:33 pm

Gooner Girl wrote:
Enoch wrote:A girl without issues?

Right over there next to the hen's teeth!.
Got The Saturdays song going round in my head now...
They sang about hen's teeth?

Gooner Girl
Legend
Legend
Posts: 7244
Joined: Wed Aug 12, 2009 1:18 pm
Location: Mid Sussex

Re: Site Not Playing Up

Post by Gooner Girl » Tue Jul 02, 2013 9:42 pm

Annoyed Grunt wrote:
Gooner Girl wrote:
Enoch wrote:A girl without issues?

Right over there next to the hen's teeth!.
Got The Saturdays song going round in my head now...
They sang about hen's teeth?
Yes, yes they did. A little number called "my chickens mouth" - you haven't heard it? Move with the times Colin, you old gimmer ;)

Annoyed Grunt
Legend
Legend
Posts: 8046
Joined: Mon May 23, 2011 9:25 am
Location: Bolton

Re: Site Not Playing Up

Post by Annoyed Grunt » Tue Jul 02, 2013 9:56 pm

Gooner Girl wrote:
Annoyed Grunt wrote:
Gooner Girl wrote:
Enoch wrote:A girl without issues?

Right over there next to the hen's teeth!.
Got The Saturdays song going round in my head now...
They sang about hen's teeth?
Yes, yes they did. A little number called "my chickens mouth" - you haven't heard it? Move with the times Colin, you old gimmer ;)
:)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests